Watch Medier

Danske Spils topchef bliver medlem af Coops bestyrelse

Adm. direktør Pernille Wendel Mehl fra Danske Lotteri Spil bliver nyt medlem af Coop Danmarks bestyrelse. Hun er i forvejen formand for brancheforeningen Dansk Markedsføring og har en lang karriere i dagligvarer bag sig.

Pernille Wendel Mehl er adm. direktør for Danske Lotteri Spil. | Foto: Niels Hougaard/ERH

Pernille Wendel Mehl, der er adm. direktør for Danske Lotteri Spil, er valgt ind i dagligvaregiganten Coops bestyrelse.

Det skriver Coop Danmark i en pressemeddelse.

"Med Pernille i bestyrelsen får vi tilført dyb kompetence inden for marketing, forretningsudvikling, digital kommunikation og ledelse. Og samtidig en person med indgående kendskab til danske forbrugere. Jeg ser meget frem til samarbejdet i bestyrelsen," siger Lasse Bolander, der er formand for Coop, i forbindelse med indtrædelsen.

Foruden posten som direktør for Dansk Lotteri Spil, har hun siden 2018 været formand for Dansk Markedsføring og har en mere end 25 år lang karriere inden for markedsføring og dagligvarer bag sig. Hun har bl.a. været produkt- og marketingchef i Schulstad Lantmännen og marketingchef i Orkla Foods.

"Jeg glæder mig til at kunne bidrage med mine erfaringer om at skabe vækst i et konkurrencepræget marked, hvor kundeoplevelsen i butikkerne og online er central i kampen om at få flere tilfredse og loyale kunder," siger Pernille Wendel Mehl om hendes nye rolle i Coops bestyrelse.

Europæisk detailkæmpe satser på mere amerikansk vækst

Rekom-chef har fokus rettet mod at få styr på kerneforretningen

Butikkerne slår dørene op efter to måneders nedlukning 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs