Watch Medier

KHR Architecture hyrer stifter fra Zeso Architects

Efter at have sluppet tøjlerne og annonceret et generationsskifte hos Zeso Architects går stifters karriere videre hos branchekollegaer.

Foto: Emil Ryge Christoffersen

KHR Architecture har ansat Torben Juul som chef for en ny fokuseret indsats på boligbyggeri, lyder det i en pressemeddelelse.

Torben Juul kommer fra en stilling som stifter og direktør i Zeso Architects, hvor han annoncerede sin afgang først på måneden og skal ses som en strategisk prioritering af boligområdet.

"Vi er virkelig glade for at få Torben med på holdet. Torben kommer med en stor faglighed og et godt netværk inden for boligbyggeri, så vi kan hjælpe endnu flere bygherrer med at realisere boligprojekter, der er ud over det sædvanlige," udtaler direktør og partner i KHR Architecture, Lars Kragh i meddelelsen.

Ud over boliger, arbejder KHR primært med erhvervs-, uddannelses- og sundhedsbyggeri.

"Vi har fået bekræftet, at det giver rigtig god mening for os at arbejde sammen med ejendomsudviklere, så vi allerede helt fra start kan være med til at definere projektet. Det passer rigtig godt til den helhedstilgang, som vi har i vores projekter, og er med til at skabe ekstra værdi for både bygherren og de fremtidige brugere. Jeg ser frem til, at Torben Juul også rent strategisk vil videreudvikle boligbyggeri som et forretningsområde i KHR," lyder det videre fra Lars Kragh.

Torben Juul tiltræder sin stilling som chef for boligbyggeri i KHR Architecture 1. marts.

Medstifter af københavnsk tegnestue overlader øverste ansvar til yngre kræfter

Arkitektpartner siger farvel og bliver projektchef 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs