Watch Medier

STV udvider direktionen og udnævner nye chefer fra egne rækker

Med udnævnelsen af bl.a. en ny viceadministrerende direktør vil produktionsskabet STV imødekomme en øget efterspørgsel på især fiktionsområdet og styrke samarbejdet på tværs af de skandinaviske selskaber.

Daniel Svarts (tv), Maria Hee Dreyer og Jonatan Jerichow slutter sig til ledelsen i STV | Foto: PR/STV

Produktionsselskabet STV styrker topledelsen og udnævner tre nye chefer fra egne rækker. Det sker som led i en omorganisering, der bl.a. skal imødegå en øget efterspørgsel, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Det betyder, at direktionen får et ekstra medlem i skikkelse af Daniel Svarts, der hidtil har været fiktionschef, men nu rykker op som ny viceadm. direktør. Her vil han indgå i den tværgående ledelse af STV's selskaber i Danmark, Norge og Sverige - som led i ambitionerne om at udvide det nordiske aftryk, og som en konsekvens af, at fiktionsområdet fylder stadig mere i STV's forretning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Investor: Opgør med Totalkredit-aftalen vil åbne muligheder for Jyske Bank

Ud over at kunne få en større realkreditforretning vil det give Jyske Bank bedre muligheder for at købe konkurrenter, hvis der kommer ændringer i den aftale, der i øjeblikket sikrer, at 45 danske danske pengeinstitutter formidler realkreditlån fra Totalkredit. Det vurderer bankinvestor og aktieanalytiker Michael West Hybholt.

Læs også

Relaterede