Watch Medier

Danske Bank henter chef fra Nykredit til at lede hovedsæde-projekt

Landets største bank er i gang med forberedelserne til flytningen fra det nuværende og ikoniske hovedsæde på Holmens Kanal til den endnu ikke opførte Postbyen. Nu har banken været på fangst i Nykredit for at finde en chef til projektet.

Danske Bank får sit nye hovedsæde i den endnu ikke opførte Postbyen i København. | Foto: Danica/PR

Danske Bank forlader i de kommende år de ældre, historiske bygninger på Holmens Kanal for i stedet at flytte over i et spritnyt hovedsæde i Postbyen, der er under opbygning ved Københavns Hovedbanegård.  

Til at lede projektet har Danske Bank fundet en særdeles erfaren medarbejder, når det handler om at lede store byggeprojekter for pengeinstitutter.

Valget er faldet på Mette Nördenstrøm, der kommer til fra Nykredit. Det skriver hun selv på Linkedin.

Mette Nördenstrøm har mestendels tilbragt sin tid i finanssektoren i Nordea, hvor hun har været ansat – med en enkelt afstikker – fra 2000 til 2018. Her var hun bl.a. medansvarlig for udformningen af Nordeas hovedkontor i Ørestaden.

Senest har hun været ansat som senior project manager Nykredit, hvor hun bl.a. har arbejdet med Nykredits projekt om at rykke fra adressen på Kalvebod Brygge til et nyt hovedsæde i Nordhavn.

Danske Banks nye hovedsæde forventes at stå klar i 2023 og er ligeligt ejet af Danica og ATP. Mette Nördenstrøm havde første dag i Danske Bank den 1. marts.

Danske Banks historiske hovedsæde solgt for over 2 mia. kr.

Danica skal opføre 236 hotellejligheder i Postbyen 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs