Watch Medier

TV 2 ændrer holdopstilling i ledelsen af sporten

TV 2 Sporten udvider cheflaget med udnævnelsen af fem nye chefer. Strategisk fokus på streaming og udsigt til nye rettigheder er en del af baggrunden for de nye ansættelser.

Frederik Lauesen, sportschef, TV 2. | Foto: Per Arnesen/TV 2

Fem nye chefer, hvoraf tre er fundet internt, træder ind i sportsledelsen hos TV 2, oplyser tv-selskabet i en meddelelse.

Behovet for udvidelsen af cheflaget kommer ifølge TV 2 fra et større medarbejderantal til sportsdækningen. Det er bl.a. sket med lanceringen af de to sportskanaler TV 2 Sport og TV 2 Sport X i hhv. 2015 og 2020. Samtidig skal ændringerne ses i lyset af TV 2's overordnede strategiske ambitioner, som er at få yderligere luft under vingerne på streamingtjenesten TV 2 Play og nå 1,3 mio. abonnenter i 2025.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nu vil Deloitte også være it-konsulenthus

Konsulenthuset Deloitte har gang i en udvikling hen mod også at blive et it-konsulenthus. Senest har Deloitte købt endnu et SAP-hus i Danmark, men andre teknologier fylder stadig mere.

Genmab-topchef: Hvis vi havde købt Biontech havde vi nok sløjfet coronavaccinen

Genmab har på få år opbygget finansielle muskler til at kunne investere efter behag, mens kapitalen tørrer ud andre steder i biotekindustrien. Alligevel foretrækker Genmab-topchef Jan van de Winkel partnerskaber frem for opkøb. For havde Genmab købt den tyske samarbejdspartner Biontech, kunne det have kostet verden coronavaccinen, siger han til MedWatch.

Lækket udspil: EU vil på få år fordoble antallet af varmepumper

I et endnu ikke offentliggjort udspil i kampen for at blive uafhængig af russisk olie og gas lægger Europa-Kommissionen op til at sætte turbo på udrulningen af varmepumper og øge kravene til energieffektivisering. ”Det er en god kurs,” siger dansk chefforhandler.

NKT hedger sig ud af forsyningsproblemer

Krigen i Ukraine har tvunget NKT til at finde andre leverandører af aluminium, mens kabelproducenten kun delvist er ramt af prisstigninger, som straks bliver sendt videre til kunderne.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs