Watch Medier

Koncentons udlejningsafdeling ansætter ny driftschef

Tidligere autobranchemand er ny driftschef i Koncenton-brandet Go' Bolig. Her får han ansvaret for udlejningen af mere end 3000 boliger.

Lars Andersen | Foto: PR / Koncenton

Lars Andersen er den 1. marts startet som driftschef hos Go' Bolig, der er den aarhusianske projektudvikler Koncentons udlejningsafdeling. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Den nye driftschef får det overordnede ansvar for udlejningen af Go' Boligs mere end 3.000 boliger. Udover den daglige ledelse skal han arbejde med driftsprocesser, kundeservice og lejere.

Lars Andersen har en fortid i autobranchen, men han har i de senere år også arbejdet med byggeri. Han har blandt andet arbejdet som selvstændig, virksomhedskonsulent og projektleder.

Koncenton-ejer lejer 6000 kvm i kæmpebyggeri i ny Aarhus-bydel

Koncenton udpeger ny økonomidirektør med erfaring fra service og industri

Koncenton gør bankmand til bindeled til investorer

Mere fra Watch Medier

DFDS forudser fremgang i logistikforretningen i 2023

Færge- og logistikselskabet kommer ud af 2022 nogenlunde som ventet. Økonomisk afmatning vil påvirke forretningen i 2023, hvor selskabet dog regner med at holde fast i omsætningsniveauet fra sidste år. (Opdateres)

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Læs også

Relaterede