Watch Medier

Dansk robotselskab henter ny chef fra Lego

Den danske robotvirksomhed Shape Robotics ansætter ny profil i selskabet, som får titlen "Global Education Director". Den nye direktør får ansvaret for at videreudvikle og sikre selskabets undervisningsmateriale i fremtiden.

Rob Widger rykker til Shape Robotics. | Foto: Shape Robotics/PR

Det danske robotselskab Shape Robotics, der specialiserer sig i edtech-robotter, henter ny mand i rollen som "Global Education Director" i form af britiske Rob Widger.

Det skriver selskabet i en meddelelse.

Han kommer til at stå i spidsen for selskabets undervisningsmateriale, som han altså skal "videreudvikle" og "bringe op på et nyt niveau", oplyser Shape Robotics.

Rob Widger har flere års erfaring inden for undervisningsområdet og har tidligere arbejdet for Lego Education, blandt andet som "Global Master Trainer". Han kommer senest fra en stilling hos Al Ain Education i Dubai med ansvar for Training og Development.

Steen Lund, CCO i Shape Robotics, ser frem til det nye samarbejde.

"Jeg er meget begejstret over at have fået Rob Widger med i teamet. Hans massive erfaring indenfor undervisningsverdenen gør, at han er den helt rigtige person til at videreudvikle vores undervisningsmateriale og understøtte teknologiforståelse blandt lærere," siger han i meddelelsen.

Shape Robotics har kontorer i Odense og Farum, og ifølge cvr-registret beskæftigede selskabet 25 medarbejdere i december 2020.

Coronakrisen giver millionunderskud hos robotselskab

Robotselskab går efter børsnotering på minibørs 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs