Watch Medier

Kreativitet & Kommunikation skifter ud på formandsposten

Foreningen Kreativitet & Kommunikation skal have ny formand i slutningen af marts, da den nuværende ikke vil genopstille til posten i bureauernes brancheforening. Næstformand er indstillet til posten.

Kim Boisen er nomineret som arvtager til rollen som bestyrelsesformand i Kreativitet og Kommunikation. | Foto: Mik Eskestad/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Kreativitet & Kommunikation, der brancheorganisation for bl.a. reklame- og mediebureauer, skal have ny bestyrelsesformand ved en generalforsamling i slutningen af marts, da den nuværende formand, Jens Peter Jensen, har valgt ikke at genopstille til posten. Det skriver Kreativitet & Kommunikation i en pressemeddelelse.

Beslutningen er truffet, da Jens Peter Jensen vil fokusere på opgaverne som direktør for marketingbureauet Hjaltelin Stahl, som er blevet opkøbt af den irske konsulentkæmpe Accenture.

"På den baggrund vil det ikke være muligt også at opfylde de krav, jeg selv stiller til varetagelsen af formandsposten for Kreativitet & Kommunikation, i de kommende år. Det er min personlige konklusion og derfor et valg, jeg har været nødsaget til at træffe, selvom det vitterligt er med vemod, da jeg elsker vores forening og vores dream-team af en bestyrelse," siger Jens Peter Jensen i meddelelsen.

Kreativitet & Kommunikations bestyrelse har enstemmigt indstillet nuværende næstformand for bestyrelsen og adm. direktør for Robert/Boisen & Like-minded, Kim Boisen, til formandsposten.

Den nye bestyrelsesformand vælges ved generalforsamlingen 25. marts.

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs