Watch Medier

Jyllands-Posten udpeger ny digital redaktør

Debat- og kronikredaktør skal fremover varetage ansvaret for Jyllands-Postens digitale udtryk.

Jyllands-Postens hovedsæde flyttede i 2020 i nyt domicil på havnen i Aarhus. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Kort efter Marchen Neel Gjertsen er trådt til som ny chefredaktør med ansvar for det digitale område, har hun nu udpeget Jyllands-Postens debat- og kronikredaktør, Karina Oddershede Dahlgaard, til posten som digital redaktør. Det oplyser Karina Oddershede Dahlgaard på Facebook.

"Fremover har jeg ansvar for JP's dygtige nyhedschefer og SoMe-team ud over de forsideredigerende og jægerkorpset, som jeg også det seneste halve år har været i spidsen for parallelt med min debatgerning, som slutter nu," skriver den nye digitale redaktør.

Karina Oddershede Dahlgaard har siden 2016 haft posten som debat- og kronikredaktør på Jyllands-Posten. Avisen har hun været tilknyttet og ansat hos i godt ti år.

Hendes forgænger som digital redaktør blev opsagt i efteråret 2020 som led i en ombygning af jp.dk, hvor ansvaret blev lagt ind under Karina Oddershede Dahlgaards daværende område som kronik- og debatredaktør. Hvem der afløser hende på dén post, fremgår ikke.

Ny chefredaktør: Vi skal vise Jyllands-Posten som en moderne avis med overskud 

Jyllands-Posten bygger ny digital forside: "Vi var i fare for at blive lidt blege"

Mere fra Watch Medier

Medie: Conscia er sat til salg

Kapitalfonden Nordic Capital har hyret flere banker til at hjælpe med et salg af it-virksomheden Conscia, som leverer digitale infrastrukturløsninger.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs