Watch Medier

Berlingske-journalist ny pressechef hos Lundbeck

Lundbeck henter kommende pressechef på erhvervsredaktionen hos Berlingske.

Foto: PR/Berlingske Media/Mathias Svold

Efter en årrække på Berlingske skifter Thomas Mikkel Mortensen ved månedens udgang til en stilling som pressechef hos Lundbeck.

Thomas Mikkel Mortensen har hos Berlingske dækket den danske life science-industri, herunder netop Lundbeck.

Opgaven som pressens kontaktperson hos Lundbeck er tidligere blevet varetaget af Mads Kronborg, der imidlertid skiftede til Zealand Pharma i august 2020.

Hans opgaver er siden overtaget af Juliane Lenzner, der blev hentet hos Maersk, og nu også Thomas Mikkel Mortensen, der tidligere også har været presserådgiver for Venstre på Christiansborg og journalist hos Ritzau.

Lundbeck henter ny kommunikationschef hos Maersk Zealand Pharma hapser Lundbecks kommunikationschef  

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs