Watch Medier

HPE skifter ud på direktørposten

Efter knap fem år på posten stopper Carsten Nielsen som adm. direktør for Hewlett-Packard Enterprise i Danmark. Efterfølgeren er fundet i egne rækker.

Foto: HPE/PR

Tine Sonne Kops er i dag tiltrådt som ny managing director for Hewlett-Packard Enterprise i Danmark. Hun efterfølger Carsten Nielsen, der har siddet på posten siden 2016.

Den nye topchef er fundet i egne rækker og kommer fra en stilling som salgsdirektør med ansvar for 'Channel, SP & Alliances'.

Tine Sonne Kops har været i Hewlett-Packard Enterprise siden 2010.

HP Enterprise, der leverer løsninger inden for blandt andet software, hosting, lagring og sikkerhedsløsninger, blev i 2015 blev skilt ud af computerproducenten HP.

HP Enterprise opjusterer forventningerne  

HPE er presset af coronakrisen og fyrer medarbejdere i Danmark 

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs