Watch Medier

Topdanmark udvider koncernledelsen med fem direktører

Topdanmark udvider koncernledelsen fra tre til otte personer for at skærpe kundefokus og sikre 2025-mål. Der er tale om tre markedsdirektører, en analysedirektør og en direktør for HR og kommunikation.

Foto: Topdanmark/PR

Topdanmarks topledelsen skal være større for at skærpe fokus på kunderne og for at nå forsikringsselskabets 2025-mål om at udbygge sin markedsposition.

Toppen udvides med tre markedsdirektører, der kommer dertil en direktør for Pris & Analyse, og også HR & Kommunikation får direktør, oplyser Topdanmark i en pressemeddelelse mandag.

"Denne ændring i vores ledelsesstruktur er et vigtigt bidrag til at sikre et endnu stærkere kundefokus i alle vores beslutninger, styrke samarbejdet på tværs af Topdanmark, og sidst men ikke mindst sikre, at vi hele tiden er i stand til at være skarpe i vores prioritering og evner at træffe de rigtige beslutninger," siger Peter Hermann, administrerende direktør i Topdanmark.

Samlet udvides den hidtidige koncerndirektion bestående af administrerende direktør Peter Hermann, finansdirektør Lars Thykier, driftsdirektør Brian Rothemejer Jacobsen og tekniskdirektør Thomas Erichsen, med yderligere fem personer, så koncernledelse bliver på i alt ni personer.

De nye i koncernledelsen er Carsten Elmose, koncerndirektør for Privatforsikringer, Monica Diaz, koncerndirektør for Landbrug- og Erhvervsforsikringer, Vivian Byrholt, koncerndirektørfor Topdanmark Liv & Pension, Henrik Orloff, koncerndirektør for analyse og Louise Hørdum, koncerndirektør for HR & Kommunikation.

Ændringen træder i kraft i dag.

Aktien stiger 1,6 pct. mandag eftermiddag til 298,60 kr.

Mere fra Watch Medier

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Virksomhedsmægler ser få potentielle købere til Irma

Detailhandelskoncerner har de bedste muligheder for at gøre Irma til en rentabel virksomhed, hvis kæden skulle blive sat til salg, vurderer virksomhedsmægler Frederik Aakard. Tidligere Irma-direktør vil snart melde nyt ud. 

Læs også