Watch Medier

NCC udskifter direktør i datterselskab

Det NCC-ejede byggefirma Jakobsen & Blindkilde siger farvel til direktør, som overgår til andre opgaver. Ny direktør hentes hos KPC og har også erfaring fra MT Højgaard og Hoffmann.

Lasse Kåre Olsen skifter KPC ud med NCC. | Foto: PR / NCC

Byggevirksomheden Jakobsen & Blindkilde, der siden 2018 har været ejet af den nordiske entreprenørkoncern NCC, udskifter Esben Søndervad Pedersen på posten som direktør, da han "har ønsket at arbejde med andre opgaver" i virksomheden, oplyser NCC.

Han afløses 1. april af 43-årige Lasse Kåre Olsen, der kommer fra et job som afdelingsdirektør i KPC Risskov og med en fortid hos MT Højgaard og Hoffmann, fremgår det.

"Med baggrund i en uddannelse som civilingeniør i byggeledelse fra Aalborg Universitet har Lasse Kåre Olsen gennem 17 år arbejdet med ledelse af byggerier og som sagsansvarlig på byggerier. Hans erfaring spænder over alle faserne af byggeriet fra tilbud til aflevering og ligeledes erfaring med projektudvikling. Gennem tiden har han deltaget i ledelse af forskelligartede byggeprojekter fra mindre byggerier til projekter til over 1 mia. kr., både indenfor totalentreprise, hovedentreprise, projektudvikling og fagentreprise," skriver NCC.

Entreprenør vinder endnu et nordjysk skoleprojekt til trecifret millionbeløb

Dansk-svensk rådgiverduo står bag 40.000 kvm stor udvidelse af sygehus

NCC sælger ejendom for 600 mio. kr.

NCC skal opføre biotek-domicil på over 12.000 kvm i Valby 

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs