Watch Medier

Tegnestue får mediechef for bordenden

Lisbeth Knudsen fra Altinget hentes ind som ny bestyrelsesformand i Rønnow Arkitekter, der især arbejder med historiske bygninger.

Fem kvinder og én mand: Fra venstre partner Mette Prip Bonné, bestyrelsesformand Lisbeth Knudsen, partner Inge-Lise Kragh, stifter Gunilla Rønnow, adm. direktør Martin Bloch og partner Camilla Løntoft Nybye.

Strategidirektør hos medierne Altinget og Mandag Morgen Lisbeth Knudsen er ny bestyrelsesformand i Rønnow Arkitekter, oplyser firmaet.

Hun afløser partner Mette Prip Bonné.

"Jeg søger altid passionen i det professionelle ledelsesarbejde, jeg beskæftiger mig med, og med Rønnow Arkitekter har det været meget nemt at finde den. Jeg glæder mig til sammen med bestyrelse og medarbejdere at videreudvikle på den stærke profil, som virksomheden allerede har med bæredygtig byggeskik både i forhold til arbejdet med historiske bygninger og med nybyggeri," udtaler hun i meddelelsen.

Lisbeth Knudsen, der ikke tidligere har siddet i Rønnow Arkitekters bestyrelse, har haft topposter hos Berlingske, DR og A-Pressen. Hun er i dag også formand for Dansk Selskab for Virksomhedsledelse (VL) og for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, ligesom hun tidligere været formand for Det Kongelige Teater.

"Med sin tunge ledelses- og bestyrelseserfaring inden for især medier, kunst og kultur samt sit store engagement i væsentlige samfundsspørgsmål, ikke mindst i bæredygtighedsdagsordenen, er Lisbeth Knudsen en kapacitet, som vi er overbeviste om, vil kunne yde et væsentligt bidrag til vores fortsatte strategiske udvikling af Rønnow Arkitekter," udtaler Mette Prip Bonné i meddelelsen.

Firmaet, der har rødder i Holbæk, men i 2014 flyttede til København, har siden 2017 haft Martin Bloch som adm. direktør.

Aart Architechts udvider partnerkredsen med to nye ansigter

KHR Architecture hyrer stifter fra Zeso Architects

Erfaren topchef og bestyrelseskvinde bliver vicedirektør hos fynske rådgivere

Michael Christiansen stopper som formand efter 15 år i arkitektvirksomhed 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs