Watch Medier

Nykredit-ejer skifter ud i bestyrelsen

Nye bestyrelsesmedlemmer overtager Vibeke Krag og Jens Otto Størups pladser i bestyrelsen for foreningen Forenet Kredit, der står bag Nykredit.

"Jeg vil gerne takke både Jens Otto Størup og Vibeke Krag for deres indsats i Forenet Kredit," udtaler formand i Forenet Kredit, Nina Smith, i en meddelelse. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Der er kommet to nye medlemmer i bestyrelsen for foreningen Forenet Kredit, som ejer majoriteten af Nykredit.

Benny Kirkegaard og Mette Ravn afløser Vibeke Krag og Jens Otto Størup, da de ikke genopstillede ved bestyrelsesvalget.

"Jeg vil gerne takke både Jens Otto Størup og Vibeke Krag for deres indsats i Forenet Kredit. De har lagt et stort arbejde, og jeg kommer til at savne deres indsigt og engagement," udtaler formand i Forenet Kredit, Nina Smith, i en meddelelse.

Efter repræsentantskabsmødet konstituerede bestyrelsen sig med genvalg til Nina Smith og Michael Demsitz som henholdsvis formand og næstformand.

Mere fra Watch Medier

Investor: Opgør med Totalkredit-aftalen vil åbne muligheder for Jyske Bank

Ud over at kunne få en større realkreditforretning vil det give Jyske Bank bedre muligheder for at købe konkurrenter, hvis der kommer ændringer i den aftale, der i øjeblikket sikrer, at 45 danske danske pengeinstitutter formidler realkreditlån fra Totalkredit. Det vurderer bankinvestor og aktieanalytiker Michael West Hybholt.

Læs også

Relaterede