Watch Medier

TV 2 finder afløser for politisk redaktør i egne rækker

Hans Redder bliver ny politisk redaktør på TV 2 efter Troels Mylenberg, som hopper over i værtsrollen på TV 2 Nyhederne.

Hans Redder tiltræder som politisk redaktør hos TV 2 1. maj. | Foto: Anthon Unger

Troels Mylenberg stopper som politisk redaktør og bliver vært på TV 2 Nyhederne, meddeler TV 2 og sætter navn på afløseren.

Valget er faldet på Hans Redder, der starter som politisk redaktør 1. maj. Han har været ansat hos TV 2 siden 2012 med en afstikker til Jyllands-Posten undervejs.

"Hans Redder er en etableret og erfaren analytiker og en stjerne inden for politisk journalistik. Derfor har det været nemt at tage beslutningen om, hvem der skal være politisk redaktør og afløse Troels Mylenberg, som fra maj bliver vært på TV 2 Nyhederne i Odense," siger Mads Bisgaard, redaktionschef og leder af TV 2's politiske redaktion, i en meddelelse.

Hans Redder er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2012.

TV 2's kommende politiske redaktør sagde i november 2020 ja tak til et som politisk redaktør hos Berlingske, men fortrød en uges tid senere og valgte i stedet at blive hos TV 2. Berlingske ansatte senere Chris Kjær Jessen som ny politisk redaktør. Han kom fra et job som souschef på Berlingskes indlandsredaktion.

Mere fra Watch Medier

DFDS forudser fremgang i logistikforretningen i 2023

Færge- og logistikselskabet kommer ud af 2022 nogenlunde som ventet. Økonomisk afmatning vil påvirke forretningen i 2023, hvor selskabet dog regner med at holde fast i omsætningsniveauet fra sidste år. (Opdateres)

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Læs også

Relaterede