Watch Medier

TV 2 finder afløser for politisk redaktør i egne rækker

Hans Redder bliver ny politisk redaktør på TV 2 efter Troels Mylenberg, som hopper over i værtsrollen på TV 2 Nyhederne.

Hans Redder tiltræder som politisk redaktør hos TV 2 1. maj. | Foto: Anthon Unger

Troels Mylenberg stopper som politisk redaktør og bliver vært på TV 2 Nyhederne, meddeler TV 2 og sætter navn på afløseren.

Valget er faldet på Hans Redder, der starter som politisk redaktør 1. maj. Han har været ansat hos TV 2 siden 2012 med en afstikker til Jyllands-Posten undervejs.

"Hans Redder er en etableret og erfaren analytiker og en stjerne inden for politisk journalistik. Derfor har det været nemt at tage beslutningen om, hvem der skal være politisk redaktør og afløse Troels Mylenberg, som fra maj bliver vært på TV 2 Nyhederne i Odense," siger Mads Bisgaard, redaktionschef og leder af TV 2's politiske redaktion, i en meddelelse.

Hans Redder er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2012.

TV 2's kommende politiske redaktør sagde i november 2020 ja tak til et som politisk redaktør hos Berlingske, men fortrød en uges tid senere og valgte i stedet at blive hos TV 2. Berlingske ansatte senere Chris Kjær Jessen som ny politisk redaktør. Han kom fra et job som souschef på Berlingskes indlandsredaktion.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs