Watch Medier

Tv-produktionsselskab henter profiler fra TV 2 og People's

Tv-produktionsselskabet Drive sætter udviklingschef i spidsen for faktaafdeling, som får tilført ekstra kræfter i skikkelse af journalist fra forlaget People's. Ny producent til fiktionsafdeling er hentet hos TV 2.

Foto: PR/Drive Studios

Produktionsselskabet Drive opruster inden for både non-scripted og scripted med to nyansættelser og sætter nuværende udviklingschef Andreas Gabrielsen i spidsen for faktaafdelingen i en ny stilling som chef for non-scripted.

Det oplyser Drive i en meddelelse.

Drive har gennem længere tid oprustet på faktaområdet, senest i februar med ansættelsen af en tidligere Metronome-producent. Nu bliver Troels Kingo, der hidtil har været producent på forlaget People's med ansvar for forlagets journalistiske linje og har en baggrund som undersøgende journalist fra DR, føjet til holdet, der fremover altså skal ledes af Andreas Gabrielsen.

Andreas Gabrielsen kom til Drive i august 2020 i et barselsvikariat som udviklingschef og rykker nu op som chef for fakta. Han har tidligere været redaktionsleder i DR Ung.

"Der er ingen tvivl om, at Andreas og hans hold i udviklingen har foretaget en kraftpræstation det sidste halve år. Vi stod overfor at skulle udvide vores fakta-profil, og derigennem have mere fokus på hovedkanalerne, og det er lykkedes. At Andreas har sagt ja til at stå i spidsen for hele non-scripted afdelingen er en kæmpe gave for både os på Drive, vores produktioner og vores kunder. Han er hamrende dygtig," udtaler Irene Strøyer, strategisk chef på Drive Studios i meddelelsen.

Troels Kingo bliver en del af Drive Studios faktaproduktioner fra dags dato og får følge af Nanna Nyeboe Tabor, der bliver ny producent i Drives fiktionsafdeling, der er blevet opdyrket gennem de seneste tre år på baggrund af især såkaldt affordable fiktion.

Samtidig er en udvidelse af paletten med større fiktionsproduktioner i støbeskeen, og det er blandt årsagerne til ansættelsen af Nanna Nyeboe Tabor, fremgår det. Hun kommer senest fra en stilling som executive producer i TV 2's fiktionsafdeling og bliver en del af Drives faste hold af producenter sammen med Marie Louise Siim og Anders Berg.

Nordisk Film skyder penge i Drive Studios og bliver hovedejer

Drive Studios opruster på fakta og henter producent bag "Sex på recept" 

Tidligere Metronome-profiler stifter nyt produktionsselskab

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs