Watch Medier

Direktørskifte i dansk del af Lagkagehuset

Lagkagehusets topchef, Jason Cotta, overlader formelt posten som adm. direktør for den danske del af koncernen, Lagkagehuset A/S, til Lisa Rossen.

Lagkagekuset får ny frontfigur i Danmark. | Foto: Ivan Boll

Af CVR-registeret fremgår det, at Lagkagehuset-topchef Jason Cotta formelt ikke længere står i spidsen for Lagkagehuset A/S som direktør.

I stedet er det nu Lisa Rossen, der figurerer som adm. direktør for den danske del af kæden med 102 butikker.

FødevareWatch har været i kontakt med Lagkagehuset, som betegner skiftet som en formalitet og en ændring i selskabsregistreringen.

Lisa Rossen har været i Lagkagehuset siden 2015, hvor hun kom til fra et job som kommerciel chef i Superbrugsen i Coop. Før det var hun direktør for Meyers Deli & Meyers Bageri. De seneste knap to år har hun været managing director og før det salgsansvarlig

Jason Cotta har stået i spidsen for Lagkagehuset og det overliggende selskab Danish Bake siden august 2019, hvor han tog over efter daværende direktør Jesper Friis.

Tilbage i perioden fra 2017 til marts 2019 var det John Tønnes, der havde ansvaret for den danske del, forud for strategien om at køre driften i Danmark, Storbritannien og USA mere sammen.

Lagkagehusets topchef om direktør-afsked: "Produktionen bevæger sig tre forskellige steder hen, og det kan vi ikke leve med"

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede