Watch Medier

Direktørskifte i dansk del af Lagkagehuset

Lagkagehusets topchef, Jason Cotta, overlader formelt posten som adm. direktør for den danske del af koncernen, Lagkagehuset A/S, til Lisa Rossen.

Lagkagekuset får ny frontfigur i Danmark. | Foto: Ivan Boll

Af CVR-registeret fremgår det, at Lagkagehuset-topchef Jason Cotta formelt ikke længere står i spidsen for Lagkagehuset A/S som direktør.

I stedet er det nu Lisa Rossen, der figurerer som adm. direktør for den danske del af kæden med 102 butikker.

FødevareWatch har været i kontakt med Lagkagehuset, som betegner skiftet som en formalitet og en ændring i selskabsregistreringen.

Lisa Rossen har været i Lagkagehuset siden 2015, hvor hun kom til fra et job som kommerciel chef i Superbrugsen i Coop. Før det var hun direktør for Meyers Deli & Meyers Bageri. De seneste knap to år har hun været managing director og før det salgsansvarlig

Jason Cotta har stået i spidsen for Lagkagehuset og det overliggende selskab Danish Bake siden august 2019, hvor han tog over efter daværende direktør Jesper Friis.

Tilbage i perioden fra 2017 til marts 2019 var det John Tønnes, der havde ansvaret for den danske del, forud for strategien om at køre driften i Danmark, Storbritannien og USA mere sammen.

Lagkagehusets topchef om direktør-afsked: "Produktionen bevæger sig tre forskellige steder hen, og det kan vi ikke leve med"

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs