Watch Medier

Biotekprofil forlader Bioportos bestyrelse

Med indstillingen af tre nye amerikanere til bestyrelsen i diagnostikselskabet Bioporto er Symphogen-stifter Kirsten Drejer ikke længere nødvendig, vurderer hun og genopstiller derfor ikke på næste generalforsamling.

Kirsten Drejer genopstiller ikke til bestyrelsen i Bioporto ved næste generalforsamling | Foto: Martin Slottemo Lyngstad/Ritzau Scanpix

Diagnostikselskabet Bioporto står over for et amerikansk salgseventyr, der kræver nye og andre kræfter i bestyrelsen, og det får nu den ellers erfarne biotekkending, Symphogen-stifter Kirsten Drejer, til at sige farvel og tak efter godt fire år som engageret medlem af det Hellerupbaserede selskabs bestyrelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Virksomhedsmægler ser få potentielle købere til Irma

Detailhandelskoncerner har de bedste muligheder for at gøre Irma til en rentabel virksomhed, hvis kæden skulle blive sat til salg, vurderer virksomhedsmægler Frederik Aakard. Tidligere Irma-direktør vil snart melde nyt ud. 

Læs også