Watch Medier

Biotekprofil forlader Bioportos bestyrelse

Med indstillingen af tre nye amerikanere til bestyrelsen i diagnostikselskabet Bioporto er Symphogen-stifter Kirsten Drejer ikke længere nødvendig, vurderer hun og genopstiller derfor ikke på næste generalforsamling.

Kirsten Drejer genopstiller ikke til bestyrelsen i Bioporto ved næste generalforsamling | Foto: Martin Slottemo Lyngstad/Ritzau Scanpix

Diagnostikselskabet Bioporto står over for et amerikansk salgseventyr, der kræver nye og andre kræfter i bestyrelsen, og det får nu den ellers erfarne biotekkending, Symphogen-stifter Kirsten Drejer, til at sige farvel og tak efter godt fire år som engageret medlem af det Hellerupbaserede selskabs bestyrelse.

"Jeg genopstiller ikke ved den næste generalforsamling, og det har jeg det fint med," siger Kirsten Drejer, efter at have siddet med til bestyrelsesmøderne siden april 2017.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglen på arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under den kommende valgkamp, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs