Watch Medier

FilmFyn-direktør griber tøjlerne på filmhøjskole

Klaus Hansen, direktør for FilmFyn, indtræder som interim forstander for Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft.

Klaus Hansen, direktør for FilmFyn, overtager ledelsen på Filmhøjskolen midlertidigt. | Foto: Pressefoto FilmFyn

Den Europæiske Filmhøjskole har fundet en midlertidig forstander efter Ellen Riis, der i sidste måned trådte tilbage efter omtale af en række chikanesager på skolen og hård kritik fra elever og en tidligere lærer.

Klaus Hansen, direktør for FilmFyn, har sagt ja til at lede skolen i foreløbig i ni måneder. Det skriver FilmFyn i en pressemeddelelse.

"Den Europæiske Filmhøjskole har en stor betydning for talentudviklingen af danske og internationale kreative filmtalenter. I de regionale filmfonde deler vi visionen om at understøtte talentudvikling og filmuddannelser til gavn for hele den danske filmbranche. Derfor var jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at jeg havde lyst til at påtage mig den vigtige opgave som midlertidig forstander i 9 uger. Med afgørende opbakning fra FilmFyns medarbejdere og bestyrelse kunne jeg heldigvis meget hurtigt sige ja, og tak," siger han i pressemeddelelsen

Samtidig med arbejdet i Ebeltoft vil Klaus Hansen fortsætte med direktør-jobbet på FilmFyn.

 

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs