Watch Medier

Ny kommerciel direktør til Den Blå Avis og Bilbasen

Den Blå Avis og Bilbasen får fælles kommerciel direktør, som skal varetage forretningsudviklingen af de store danske onlinemarkedspladser, som i dag er norskejede.

Erik Norberg, ny kommerciel direktør hos DBA og Bilbasen. | Foto: PR-foto.

Erik Norberg er startet som kommerciel direktør hos DBA, Bilbasen og Bilinfo. Han kommer fra en stilling som direktør for Egmonts nordiske bureaudivision.

Med ansættelsen af en ny kommerciel direktør vil det i dag norskejede Ebay Classifieds styrke samarbejdet mellem de to danske online-markedspladser.

"Med Erik Norberg får vi en kapacitet med international erfaring til vores ledergruppe. Erik vil bidrage med at udvikle datadrevne, digitale samarbejder som samtidig vil styrke brugeroplevelsen på vores markedspladser, hvad enten man bruger DBA eller Bilbasen," siger Abhishek Roy, adm. direktør for Ebay Classifieds Scandinavia.

Erik Norberg har tidligere været COO for Schibsted Classifieds i Nord- og Østeuropa. Schibsted overtager i løbet af foråret DBA, Bilbasen og Bilinfo.

"Fra et professionelt perspektiv har jeg fulgt med i hvordan DBA og Bilbasen er kommet til en position, hvor hver anden dansker hver måned bruger dem, og jeg ser frem til, at kunne udvikle de kommercielle ambitioner," siger Erik Norberg, som udover det kommercielle ansvar også varetager forretningsudvikling og kommunikation for de danske onlinemarkedspladser.

Mere fra Watch Medier

Total Energies producerer 10 procent mere dansk olie og gas end ventet

Den franske oliekæmpe Total Energies har med en række tiltag siden foråret fået en større olie- og gasproduktion ud af den danske del af Nordsøen. Selskabet varsler en stribe nye brønde over de næste år, men at få det enorme Tyra-felt op at køre igen har højeste prioritet.

Amazon-selskab åbner datacenter i København

Det amerikanske techselskab AWS har lanceret lokal cloud-infrastruktur i hovedstadsområdet af hensyn til kunder med behov for ultralav reaktionstid - bl.a. i gaming-branchen og finanssektoren.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs