Watch Medier

Tidligere IBM-chef skal udvikle IOT for dansk grossistvirksomhed

Steen Christoffersen, som tidligere har solgt en virksomhed til IBM, skifter til grossistvirksomheden Brødrene Dahl, hvor han skal stå i spidsen for en IOT-satsning.

Foto: PR

Internet of things er en central del af fremtidens forretning hos grossistvirksomheden Brødrene Dahl, som har hentet tidligere IBM-chef Steen Christoffersen ind som chef for satsningen.

Han kommer med over 20 års erfaring med blandt andet dataanalyse, machine learning og kunstig intelligens. Christoffersen solgte i 2009 sin software- og analysevirksomhed SPSS til IBM, hvor han efterfølgende har haft flere forskellige chef-positioner.

Brødrene Dahl har hentet Steen Christoffersen hos grossistfirmaets ejere, Saint-Gobain, hvor Christoffersen har været tilknyttet siden marts.

"Vi går efter at blive markedsleder inden for IOT, og der er en meget stærk investeringsvilje til at forfølge målet. IOT ligger i tråd med Saint-Gobains grønne strategi, som spiller en meget vigtig rolle i alle selskaber. Vores IOT-løsninger er et konkret tiltag, der giver store muligheder for ressourceoptimering og klimaforbedringer," siger han i en pressemeddelelse.

AI-specialist fejer usikkerheden af bordet: "Ja, Danmark er med helt fremme"

Med 350 mio. kr. i ryggen skal ny satsnings løfte dansk AI-forskning 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs