Watch Medier

Dansker bliver topchef for SAP i Norden og Baltikum

Helle Dochedahl er ny adm. direktør for den tyske software-koncernen SAP i Norden og Baltikum. Hun får ny højrehånd som del af direktør-makkerpar i regionen.

Foto: SAP/PR

Danske Helle Dochedahl tager skridtet fra nordisk COO til rollen som adm. direktør for SAP i Norden og Baltikum.

Det oplyser den tyske it-koncern i en pressemeddelelse.

Dermed skal Helle Dochedahl stå i spidsen for ca. 800 medarbejdere og får ansvaret for selskabets forretnings-softwareløsninger, platforme og services på tværs af hele Norden og Baltikum. Hun tiltræder i den nye rolle 1. maj.

"SAP har den rigtige strategi og kan hjælpe virksomheder i alle størrelser med at realisere stor værdi, så jeg er meget stolt over at blive bedt om at lede SAP i Norden og Baltikum ind i en ny æra, hvor organisationer genopfinder sig selv ved hjælp af dataindsigt og skaber intelligente virksomheder, der stimulerer økonomisk vækst og bæredygtige forretningsmodeller i hele regionen," udtaler Helle Dochedahl i meddelelsen.

Hun har 28 års erfaring i det tyske softwarehus. Senest har hun siden oktober 2019 været COO for SAP i Norden og Baltikum. Den rolle bliver nu overtaget af finske Ari Pussinen, der fremover vil danne direktør-makkerpar med Helle Dochedahl i Norden og Baltikum.

 

Mere fra Watch Medier

Vestas har lært af coronaudbrud på dansk fabrik

Selv om mølleproducenten Vestas ifølge topchefen har været god til at håndtere corona, har det udbrud, der fortsat hæmmer fabrikken i Ringkøbing, vist konsekvensen af at slække på protokollerne.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier