Watch Medier

Dansker bliver topchef for SAP i Norden og Baltikum

Helle Dochedahl er ny adm. direktør for den tyske software-koncernen SAP i Norden og Baltikum. Hun får ny højrehånd som del af direktør-makkerpar i regionen.

Foto: SAP/PR

Danske Helle Dochedahl tager skridtet fra nordisk COO til rollen som adm. direktør for SAP i Norden og Baltikum.

Det oplyser den tyske it-koncern i en pressemeddelelse.

Dermed skal Helle Dochedahl stå i spidsen for ca. 800 medarbejdere og får ansvaret for selskabets forretnings-softwareløsninger, platforme og services på tværs af hele Norden og Baltikum. Hun tiltræder i den nye rolle 1. maj.

"SAP har den rigtige strategi og kan hjælpe virksomheder i alle størrelser med at realisere stor værdi, så jeg er meget stolt over at blive bedt om at lede SAP i Norden og Baltikum ind i en ny æra, hvor organisationer genopfinder sig selv ved hjælp af dataindsigt og skaber intelligente virksomheder, der stimulerer økonomisk vækst og bæredygtige forretningsmodeller i hele regionen," udtaler Helle Dochedahl i meddelelsen.

Hun har 28 års erfaring i det tyske softwarehus. Senest har hun siden oktober 2019 været COO for SAP i Norden og Baltikum. Den rolle bliver nu overtaget af finske Ari Pussinen, der fremover vil danne direktør-makkerpar med Helle Dochedahl i Norden og Baltikum.

 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs