Kontraktchef hos ISS skifter til Coor

ISS-chef med ansvar for en flerårig DSB-kontrakt siger farvel. Coor går efter flere offentlige kunder, siger direktør.
Eva Himmelstrup skifter ISS ud med Coor. | Foto: PR / Coor
Eva Himmelstrup skifter ISS ud med Coor. | Foto: PR / Coor

Udbyderen af ejendoms- og facilityservice Coor styrker sin indsats over for offentlige kunder og ansætter hidtidig kontraktchef hos ISS Eva Himmelstrup, meddeler virksomheden.

Fra 3. maj skal hun således være kontraktansvarlig for udvalgte nuværende og nye kunder både i det offentlige og private segment, men også for at udvikle hele området for integrerede facility-løsninger, uddyber Thomas Fog, direktør i Coor:

"Eva har været ansvarlig for DSB i fire år hos ISS, hvor hun lavede en formidabel turnaround på organiseringen. Hun er stærk i at løfte organisationer til næste skridt med respekt for det bestående, finde det, der fungerer, og finde det, der skal tunes og laves bedre. Hun kan udvikle hele den offentlige leverance hos Coor og kunderelationer på området, så vi står endnu stærkere og bedre i det offentlige segment, både over for nuværende kunder, men også i forhold til kommende kunder," udtaler han i meddelelsen.

Selv udtrykker den nye kontraktansvarlige, at hun har "kæmpe respekt" for god kultur og for alt det, der allerede fungerer godt i en forretning.

"Hos Coor vil jeg derfor styrke alt det, hvor Coor allerede står stærkt, og så bruge min energi på at udvikle det, hvor vi kan stå endnu stærkere. Det er der, vi skaber gode resultater, gode forandringer og i sidste ende vækst med tilfredse kunder," udtaler hun.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også