Watch Medier

Bestyrelsesmedlem går med formanden ud af JP/Politikens Hus

Bestyrelsesmedlem i JP/Politiken Hus Anders Byriel genopstiller ikke. Hans beslutning skyldes, at formand Lars Munch står til at blive udskiftet. 

Foto: Jens Dresling

Kun tre dage efter det kom frem, at Lars Munch skal stoppe som bestyrelsesformand for JP/Politikens Hus, annoncerer det menige bestyrelsesmedlem Anders Byriel, at han ikke genopstiller og dermed træder ud sammen med Munch næste år.

Det skriver Ekstra Bladet.

Formand Lars Munch er blevet tvunget til at forlade posten, da den ene ejerfond – Jyllands-Postens Fond – har ønsket at benytte sin ret til at vælge ny bestyrelsesformand. Og her peger pilen på næstformand Peter Bartram, der har sine karriererødder i forsvaret, hvor han senest har været general og forsvarschef.

Det er netop denne beslutning, som Anders Byriel begrunder sit kommende exit med.

"Jeg synes helt klart, man skulle have ladet Lars Munch fortsætte i fire år mere. Det havde været naturligt at lade ham fortsætte, for han er ekstraordinært dygtig," siger Anders Byriel, der er medejer og topchef i tekstilvirksomheden Kvadrat i Ebeltoft, til Ekstra Bladet.

MediaWatch har talt med iværksætter René Rechtman, der også er menigt medlem af JP/Politikens Hus'.

"Jeg har ingen kommentar. Valget af formand er udelukkende en sag mellem de to fonde. Vi er på ingen måde involveret," siger René Rechtman, der heller ikke vil kommentere, hvorvidt han selv overvejer at forlade bestyrelsen som følge af det forestående formandsskifte.

"Som sagt har jeg ingen kommentarer. Lars forlader først posten om cirka et år."

 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs