Watch Medier

Brancheorganisation mister topchef

Efter 11 år har direktøren for hotellernes og restauranternes brancheforening Horesta, Katia Østergaard, sagt op og den juridiske direktør konstitueres i stillingen.

Katia Østergaard forlader Horesta oven på en periode, hvor branchen har været ekstremt udfordret. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Hotellernes og restaurationernes brancheforening, Horesta, har mistet sin topchef. Den mangeårige direktør, Katia Østergaard Neumann, har besluttet at stoppe - ikke for at tiltræde et andet job men for at hellige sig familien i en periode, fremgår det af en pressemeddelelse fra Horesta.

Hun siger i meddelelsen, at det ikke har været nogen nem beslutning, fordi det er et absolut topjob i en fantastisk branche, men hun peger også på, at ikke mindst de seneste 14 måneder har udfordret branchen i ekstrem grad.

Formanden for Horesta Jens Zimmer Christensen giver på bestyrelsens vegne hende en uforbeholden tak for en utrættelig, dygtig og engageret indsats:

"Jeg er rigtig ked af, at Katia har meddelt mig, at hun stopper. Det sagt, har jeg forståelse og respekt for hendes beslutning," udtaler han i pressemeddelelsen.

Horesta går nu i gang med at lede efter en ny direktør, og fra 1. maj er juridisk direktør Pia Voss konstitueret som adm. direktør.

 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs