Watch Medier

Kontorudlejer henter leder fra erhvervsmægler

Kontorudlejningsfirmaet Woods henter ny leder ind fra erhvervsmægleren CBRE. Den nye leder skal bl.a. hjælpe kunderne med at lave mere fleksible kontorløsninger.

Ninna Therkelsen bliver ny head of letting hos NREP-ejede Woods. | Foto: PR

Ejendomsinvestoren Nreps kontorbrand Woods har ansat Ninna Therkelsen, der bliver head of letting hos Woods, hvor hun bl.a. skal være med til at styrke kontakten til kunderne og skal være med til at lave fleksible kontorløsninger.

Hun forlader en post hos erhvervsmægleren CBRE, hvor hun har været senior director samt head of advisory & transactions service, oplyser Woods i en pressemeddelelse.

"Ninna har et indgående kendskab til branchen og ser ligesom os, hvordan andelen af fleksible kontorlejemål er i hastig vækst, og hvordan den udvikling er blevet yderligere forstærket af Corona-pandemien. Kunderne stiller stadig større og mere nuancerede krav til deres lejemål, og vi har hentet den helt rigtige profil til at styrke vores dialog med lejerne for at kunne imødekomme deres ønsker og behov," udtaler Thomas Wenzell Gram-Olesen, der er head of office commercial & operations.

Ejendomsmægleruddannede Ninna Therkelsen har de seneste ni år været ansat hos CBRE, og hun har haft en lederstilling de seneste fem år.

Før CBRE har hun været mægler hos Danbolig, Estate Mæglerne og Nybolig, viser hendes LinkedIn-profil.

Hovedpersonen selv lægger ikke skjul på, at hun glæder sig til de nye udfordringer.

"NREP er en virksomhed, hvor man trods sin vækst har formået at bevare den entreprenante ånd, og hvor der er højt til loftet. Det er i min verden en fantastisk platform at skulle arbejde ud fra, når man skal være med til at videreudvikle en forretning indenfor kontorsegmentet, som er kommet stærkt fra start. Jeg glæder mig til at kunne bidrage til den udvikling sammen med det øvrige team hos NREP," udtaler Ninna Therkelsen.

Woods oplyser i pressemeddelelsen, at porteføljen udgøres af fem kontorejendomme omkring København – men det er et klart mål om stor vækst allerede i år. 

Woods har bl.a. stået for det nyopførte Augusthus i Ørestaden, der åbnede i marts, samt Titanhus på Nørrebro i København, som er ved at blive renoveret og forventes at være færdig i første del af 2022. 

Nrep overtager kontorbygninger fra Niam i trecifret millionhandel

Nrep og Balder går sammen om 35.000 kvm kontorer, kollegie og 165 boliger i Valby

Tidligere erhvervsmægler skifter til Nrep: "Det var lige det jeg ledte efter"

Bygninger i træ må nu strække sig 45 meter op over byen

Ny hotelkæde rykker ind i Nrep-projekt

Fremtidens bolig er bygget i træ 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs