Watch Medier

Jysk entreprenør udpeger ny direktør som led i generationsskifte

STB Byg sætter med udnævnelsen af en ny adm. direktør gang i et strategisk generationsskifte, der betyder, at ejerne bag den jyske entreprenørvirksomhed vil trække sig "et skridt væk fra driftsledelsen."

Jan Boendorf Madsen (i midten) er ny adm. direktør hos STB Byg, hvor han overtager det øverste ledelsesansvar fra ejer og formand Jens Winther (til venstre). Til højre ses den anden ejer, Jan Olesen. | Foto: PR / STB Byg

Efter et årti som øverste chef for STB Byg har Jens Winther 1. maj overladt ansvaret til Jan Boendorf Madsen. Dermed skyder Vejle-entreprenøren gang i et generationsskifte, der skal udfolde sig "over de kommende år," fremgår det af en pressemeddelelse.

Jan Boendorf Madsen har siden oktober varetaget rollen som økonomidirektør i den 65 år gamle virksomhed, hvis ejerduo, Jens Winther og Jan Olesen, fortsat vil være aktive i bestyrelsen som hhv. formand og menigt medlem.

Ifølge Jens Winther, der fremover også vil beskæftige sig med salgs- og projektudvikling, er omrokeringen på øverste hylde "helt i tråd med strategien."

"Vores strategi, der rækker mod 2023, er grundlæggende bygget op omkring to temaer: For det første skal vi skabe gode kundeoplevelser ved at fokusere vores forretning mod kernekompetencen, og for det andet har Jan Olesen og jeg et ønske om at trække os et skridt væk fra driftsledelsen de kommende år," forklarer Jens Winther i meddelelsen.

En spændende tid venter

Formanden fremhæver, at hans arvtager er i besiddelse af "en række kompetencer inden for økonomi, strategisk forretningsudvikling og ledelse, som vil gavne STB Byg de kommende år."

Den nye adm. direktør, Jan Boendorf Madsen, mener, at STB Byg hviler på et fundament af "stærke værdier, en vinderkultur og et bredt erfaringsgrundlag, der tilsammen udgør et stort potentiale for forretningens fremtid."

"Med særligt fokus på sammenhænge i vores værdikæde og organisation samt stærke samarbejdsrelationer er vejen banet for en spændende tid i og for STB," lyder det fra Jan Boendorf Madsen, der fra 2010 til 2020 var økonomidirektør i milliardvirksomheden Velfac.

Sidste år fortalte den nu forhenværende adm. direktør, Jens Winther, at STB Byg havde ambitioner om at operere mere på det private ejendomsmarked fremover. Det skete i forbindelse med nyheden om, at byggefirmaet var blevet ansvarlig for opførelsen af 88 ungdomsboliger i Valby i København.

STB Byg og søstervirksomheden STB Håndværk beskæftiger knap 100 medarbejdere.

Jysk byggefirma skal lave 88 studieboliger i København

Boligselskabet Civica bygger 43 nye boliger i Odense 

Nyt domicil til dansk transportgigant 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs