Watch Medier

A. Enggaard ansætter ny byudviklingschef

Den selvstændige rådgiver Katinka Hauxner er ansat som ny byudviklingschef i A. Enggaard. Adm. direktør varsler flere ansættelser i samme afdeling.

Asger Enggaard (t.v.), adm. direktør i A. Enggaard, har i mange år samarbejdet med Katinka Hauxner (t.h.) på projektbasis. | Foto: PR / A. Enggaard

Den nordjyske entreprenørvirksomhed A. Enggaard har ansat 47-årige Katinka Hauxner i en nyoprettet stilling som byudviklingschef. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Katinka Hauxner har i 15 år drevet sin egen rådgivervirksomhed, Hauxner, hvor hun hjælper virksomheder og myndigheder med at udvikle strategier for byudvikling. Her har hun blandt andet samarbejdet med A. Enggaard, der glæder sig over at båndet nu bliver knyttet tættere.

"Katinka Hauxner skal dels styrke det strategiske lag i vores interne bylivsafdeling, der meget snart skal tilføres endnu flere medarbejdere, og dels bidrage med erfaring og bystrategiske visioner som en integreret del af alle både nuværende og fremtidige byudviklingsprojekter," udtaler Asger Enggaard, adm. direktør i A. Enggaard.

Katinka Hauxner skal blandt andet spille en nøglerolle i udviklingen af Vridsløselille Fængsel i Albertslund, som A. Enggaard købte sammen med pensionskassen PKA i august. Her skal den nordjyske entreprenør udvikle en ny bydel på den 160.000 kvm grund.

"A. Enggaard er en af landets største entreprenører og byudviklingsvirksomheder og blandt de virksomheder i branchen, der er mest ambitiøse omkring det at skabe grundlag for attraktivt byliv samt ikke mindst at indtænke social bæredygtighed. (...) Jeg tror på, at vi sammen har potentialet til for alvor at skabe noget, der vil sætte nye standarder for byudvikling," udtaler Katinka Hauxner i pressemeddelelsen.

Katinka Hauxner er ansat per 1. maj.

Entreprenør får opgave for universitet

A. Enggaard vinder udbud om 37.000 kvm universitetsprojekt i Aarhus

Entreprenør indgår aftale om køb af 185.000 kvm stort areal til nyt havnekvarter i Odense

Aalborg-rødder åbnede for sygehuskøb til 225 millioner – nedrivning er sandsynlig

A. Enggaard indgår lejeaftale med Jyske Bank om 1100 kvm i nyt kontorhus 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs