Watch Medier

Nilfisk skifter ud på topposterne

Der kommer to nye navne på posterne som adm. direktør og finansdirektør i det børsnoterede industriselskab Nilfisk.

Nilfisk får i samme ombæring både ny CEO og ny CFO. | Foto: Nilfisk/PR

Nilfisk har torsdag aften annonceret et skifte i topledelsen, og industrikoncernen har således udpeget både en ny topchef og en ny finansdirektør.

"Bestyrelsen har udnævnt Torsten Türling til ny administrerende direktør i Nilfisk og Reinhard Mayer som ny CFO," hedder det i en meddelelse til fondsbørsen.

De to nye direktører for producenten af rengøringsmaskiner erstatter den hidtidige administrerende direktør, Hans Henrik Lund , og den hidtidige finansdirektør, Prisca Havranek-Kosicek.

Nilfisks bestyrelse kommer i meldingen ikke med nogen reel forklaring på, hvorfor der nu sættes to nye navne i spidsen for selskabets daglige ledelse.

"Udnævnelserne af Torsten Türling og Reinhard Mayer skal styrke Nilfisk-teamet yderligere i gennemførelsen af strategien om at forbedre de underliggende resultater og genskabe den organiske vækst, der er nødvendig for at være førende inden for den professionelle rengøringsindustri," udtaler bestyrelsesformand Jens Due Olsen.

Torsten Türling kommer fra en stilling som administrerende direktør siden 2015 i Ideal Standard, der blandt andet producerer kummer til badeværelser, og som er kapitalfondsejet. Han har desuden været topchef i Franke Group og Frigoglass og har haft ledende stillinger i Linde Group og i Carrier Corporation.

Reinhard Mayer har siden 2017 været CFO i producenten af badeværelsesarmatur Hansgrohe Group, men han har også haft en tilsvarende stilling i den svenske børsnoterede koncern Getinge.

Mere fra Watch Medier

Alm. Brand køber Codans danske forretning af Tryg

Tryg og canadiske Intact har fundet en køber til Codan i Danmark. Alm. Brand betaler 12,6 mia. kr. for overtagelsen og bliver landets næststørste skadesforsikringsselskab. Det meste af købesummen skaffes ved at udstede nye aktier.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier