Watch Medier

Anders Langballe bliver igen kommunikationschef

Den tidligere politiske redaktør på TV 2 og kommunikationschef for Danske Handicaporganisationer sætter sig igen i spidsen for en forenings kommunikationsindsats.

Tidligere politisk redaktør for TV 2 går til Dansk Ejendomsmæglerforening. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Anders Langballe bliver ny kommunikationschef for Dansk Ejendomsmæglerforening. Det skriver han på Facebook, oplyser Journalisten.

Anders Langballe var tidligere politisk redaktør på TV 2, indtil han i november 2018 fik en blodprop i hjernen og efterfølgende blev sygemeldt. Sidste år fik han nyt job som kommunikationschef i Danske Handicaporganisationer, som han valgte at forlade i april i år omkring samme tidspunkt, som hans bog "Forfra" udkom.

Nu genoptager han så kommunikationsarbejdet, men på vegne af ejendomsmæglerne.

"Jeg tror ikke, at jeg er færdig med at lære endnu, men nu skal der ske noget nyt på den arbejdsmæssige front. I midten af juni tiltræder jeg som kommunikationschef hos Dansk Ejendomsmæglerforening. Det glæder jeg mig til. Det skal stadig handle om kommunikation og lidt om politik - som jeg har beskæftiget mig med hele mit liv. Ikke helt inde i smeltediglen på Christiansborg, men med udgangspunkt fra DE’s sekretariat på Islands Brygge, hvor vi stadig kan se tårnet på Christiansborgs Slot," skriver han i opslaget på Facebook.

Anders Langballe nåede at være ansat i lidt over et år i Danske Handicaporganisationer, og var inden da ansat på TV 2 i godt 10 år, først som reporter på Christiansborg og senest som politisk redaktør gennem en årrække. Efter endt uddannelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2004 blev han ansat som politisk reporter på Ekstra Bladet, hvor han også var i praktik.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs