Watch Medier

Dansk chef tager afsked med tysk ejendomsinvestor – nyt topjob venter

Vejene skilles for Rikke Lykke og Patrizia, når den danske chef for asset management til juli siger farvel til den tyske ejendomsinvestor. Over for EjendomsWatch løfter hun lidt af sløret for sit nye job.

"Patrizia har givet mig utrolig mange gode oplevelser, og de har bidraget til, at jeg er, hvor jeg er i dag," siger Rikke Lykke, der efter ni år siger farvel. | Foto: PR / Patrizia

Danske Rikke Lykke forlader til juli Patrizia efter ni år hos den tyske ejendomsinvestor, hvor hun så sent som sidste år fik føjet de nordiske lande til sit ansvarsområde, der i forvejen inkluderede store dele af Europa.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs