Watch Medier

Tidligere Aller-chef rykker ind i DF's pressetjeneste

Dansk Folkepartis pressetjeneste henter tidligere mangeårig chefredaktør og redaktionschef på Søndag ind som souschef.

Foto: PRIVATFOTO

Stinne Bjerre bliver souschef i pressetjenesten hos Dansk Folkeparti efter Martin Gregers Arnoldus, som 1. maj skiftede til kommunikationsbureauet Rud Pedersen.

Stine Bjerre, 59, var fra 2005 til 2019 tilknyttet Aller-titlen Søndag - de seneste otte år som chefredaktør. I august 2019 gennemførte Aller-koncernen en større omlægning, hvor tre chefredaktører, herunder Stinne Bjerre, blev afskediget.

Selv skriver Stinne Bjerre i et opslag på Facebook, at hun siden afskedigelsen har søgt "rigtig mange job", men at hun trods sine mange år i mediebranchen har fået lutter afslag:

"Jeg hører det fra venner og bekendte, og aviserne skriver om det; som jobsøgende 50+ er det virkelig svært at få en fod indenfor. Derfor blev jeg også mere end almindelig glad, da jeg i forrige uge ud af det blå blev ringet op og tilbudt en stilling. Så i dag begynder jeg i mit nye job på Borgen som souschef i Dansk Folkepartis presseafdeling. Og jeg kipper med flaget for en arbejdsplads, der værdsætter erfaring og modenhed, og som ser min alder som en fordel."

Inden sin tid i Aller Media, var hun tilknyttet Bonnier som chefredaktør for Idényt.

Stine Bjerre tiltræder stillingen i Dansk Folkeparti 1. juni.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs