Watch Medier

Tidligere Aller-chef rykker ind i DF's pressetjeneste

Dansk Folkepartis pressetjeneste henter tidligere mangeårig chefredaktør og redaktionschef på Søndag ind som souschef.

Foto: PRIVATFOTO

Stinne Bjerre bliver souschef i pressetjenesten hos Dansk Folkeparti efter Martin Gregers Arnoldus, som 1. maj skiftede til kommunikationsbureauet Rud Pedersen.

Stine Bjerre, 59, var fra 2005 til 2019 tilknyttet Aller-titlen Søndag - de seneste otte år som chefredaktør. I august 2019 gennemførte Aller-koncernen en større omlægning, hvor tre chefredaktører, herunder Stinne Bjerre, blev afskediget.

Selv skriver Stinne Bjerre i et opslag på Facebook, at hun siden afskedigelsen har søgt "rigtig mange job", men at hun trods sine mange år i mediebranchen har fået lutter afslag:

"Jeg hører det fra venner og bekendte, og aviserne skriver om det; som jobsøgende 50+ er det virkelig svært at få en fod indenfor. Derfor blev jeg også mere end almindelig glad, da jeg i forrige uge ud af det blå blev ringet op og tilbudt en stilling. Så i dag begynder jeg i mit nye job på Borgen som souschef i Dansk Folkepartis presseafdeling. Og jeg kipper med flaget for en arbejdsplads, der værdsætter erfaring og modenhed, og som ser min alder som en fordel."

Inden sin tid i Aller Media, var hun tilknyttet Bonnier som chefredaktør for Idényt.

Stine Bjerre tiltræder stillingen i Dansk Folkeparti 1. juni.

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs