Watch Medier

Daniel Johansson stopper som direktør i Arise

Den svenske vindudvikler mister sin adm. direktør, der har siddet på posten siden januar 2016.

Foto: Arise

Daniel Johansson har meddelt bestyrelsen i svenske Arise, at han agter at træde tilbage som adm. direktør. Johansson vil dog fortsat være tilgængelig for virksomheden i seks måneder, oplyser Arise i en meddelelse.

Daniel Johansson har været administrerende direktør for Arise siden januar 2016.

"Jeg er meget tilfreds med, hvad vi som et team har opnået i min tid som CEO. Det har været et privilegium at lede og udvikle forretningen. Virksomhedens personale er dets største aktiv, og jeg vil udtrykke min taknemmelighed for deres bidrag. Arise er nu godt positioneret til at vokse i tråd med vækstplanen frem mod 2025. Sammen har vi ført virksomheden til en førende position inden for vedvarende energi," siger Daniel Johansson.

Processen med at rekruttere en efterfølger vil straks begynde at finde en ny adm. direktør, der kan lede virksomheden.

Arise har i de seneste par regnskaber set sig ramt af lave strømpriser og ringe salg. Selskabet forventer dog at se en bedring for 2021, hvor markedsforholdene igen forventes at være mere stabile samt at flere projekter vil blive solgt fra, mens der forventes fremskridt på flere projekter i både Norge, Polen og Storbritannien.

Få projekter rammer Arise på indtjeningen

Arise frasælger vindparker efter udskydelser

Strømpriser og mindre salg ramte Arise i 2020 

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs