Watch Medier

Ny SEB-chef opgav London for topjob i København: "Det var ikke familiens ønske at flytte tilbage"

Ethvert karrierevalg kommer med et fravalg. Det blev pludselig meget tydeligt for Mark Luscombe, da han forrige år blev tilbudt et nyt topjob i den svenske storbank SEB. I sidste ende blev sulten efter nye udfordringer udslagsgivende.

Mark Luscombe, kommende landechef for SEB i Danmark og medlem af SEB's globale ledelsesgruppe inden for corporate og investment banking. | Foto: SEB PR

Alle de valg, han havde truffet hidtil, havde ført ham frem mod dette sted. Den ene store karriereudfordring havde taget den næste, og en efter en havde han besejret dem. Nu stod han her i 2019 i finansmetropolen London med et hjem og en arbejdsplads, han på små fem år havde skabt mere eller mindre fra bunden.

Han var blevet sendt til London af SEB i 2015 med det opdrag at gøre Storbritannien til hjemmemarked for den nordiske storbank, og selvom folk havde advaret om, at det var en umulig opgave, havde han ikke desto mindre kastet sig over den.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Alm. Brand køber Codans danske forretning af Tryg

Tryg og canadiske Intact har fundet en køber til Codan i Danmark. Alm. Brand betaler 12,6 mia. kr. for overtagelsen og bliver landets næststørste skadesforsikringsselskab. Det meste af købesummen skaffes ved at udstede nye aktier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier