TDC's kommunikationsdirektør stopper inden opsplitning

Efter to år som kommunikationsdirektør i TDC fratræder Louise Münter sin stilling fra september. "Endnu en transformationsopgave er afsluttet for mit vedkommende," skriver hun på Linkedin.
Louise Münter fratræder ligesom den øvrige direktion i forbindelse med opsplitningen af TDC. | Foto: TDC Group/PR
Louise Münter fratræder ligesom den øvrige direktion i forbindelse med opsplitningen af TDC. | Foto: TDC Group/PR

Når TDC Group skal splittes op i TDC Net og Nuuday, betyder det også, at de to selskaber får hver deres afdeling for kommunikation og public affairs.

Og det bliver uden Louise Münter, der i dag er kommunikationsdirektør i TDC Group. Hun stopper fra september 2021. Det kommer i forlængelse af, at den øvrige ledelse med blandt andre topchef Henrik Clausen også har meldt sin afgang.

Det skriver hun på Linkedin.

"TDC Group har nu indledt den sidste fase af separationen for at etablere TDC Net og Nuuday, som selvstændige virksomheder. Det betyder også, at endnu en transformationsopgave er afsluttet for mit vedkommende, når Kommunikation og Public Affairs til september forankres i de to virksomheder," står der i opslaget.

Hun fratræder sin stilling, ligesom den adm. direktør, finansdirektøren og koncerndirektøren gør det i forbindelse med opslitningen.

"Mine to år i TDC Group blev som følge af COVID-19 også en periode, der om noget viste værdien af at investere i digital infrastruktur og digitalisering og dermed TDC Groups mission," skriver hun.

Hos TDC Net bliver det fremover Ann-Louise Elkjær og Inge V. Hansen, der skal varetage kommunikationsopgaven. Og hos Nuuday bliver det Stine Hove Marsling.

TDC Net henter ny HR-direktør

TDC's koncernchef: Ny Nuuday-chef bag vellykkede transformationer 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også