Tidligere Microsoft-chef rykker til konsulenthus

Efter seks år i Microsoft og en kort pause skifter it-gigantens tidligere direktør for salg og marketing i Vesteuropa til konsulenthuset Boston Consulting Group.
Microsoft-profil skifter til konsulenthus. | Foto: Martin Bubandt
Microsoft-profil skifter til konsulenthus. | Foto: Martin Bubandt

Den tidligere direktør for Microsofts salg og marketing i Vesteuropa, Marianne Dahl, bliver ny partner i Boston Consulting Group.

Det oplyser konsulenthuset i en pressemeddelelse.

Den 1. oktober indtræder hun i partnergruppen, som består af ledere og partnere på det danske kontor. Hendes opgaver bliver rådgivning af nordiske og heriblandt også danske kunder inden for tech, digital og bæredygtig transformation.

"Jeg har sommerfugle i maven, sådan som der skal være, når man skifter retning. Det er en ny rolle med andre succeskriterier og forventninger, men nu har Pippi Langstrømpe jo altid været min rollemodel, og som Pippi siger: Det har jeg aldrig prøvet, så det kan jeg nok godt," lyder det fra Marianne Dahl.

Hun startede sin karriere som strategikonsulent i Accenture i 1999. Efterfølgende har hun været Senior Vice President i TDC, landedirektør i Codan, administrerende direktør i Microsoft Danmark og senest direktør for Microsoft Western Europe.

De erfaringer passer godt til Boston Consulting Groups nuværende profil, mener Marianne Dahl.

"BCG har udviklet sig kolossalt de seneste år – fra et klassisk konsulenthus til også at være globalt førende inden for tech og digital udvikling med BCG Gamma og BCG Digital. Sidstnævnte får jeg nu muligheden for at videreudvikle sammen med dygtige kollegaer, og jeg glæder mig til at omsætte mine over 20 års erfaring med transformationer til værdi for BCG's klienter," siger Marianne Dahl.

På baggrund af sit det kommende partnerskab i Boston Consulting Group genopstiller Marianne Dahl ikke til bestyrelsesposterne i TDC og DFDS.

Analytiker: Marianne Dahls exit løser problem for Microsoft

Marianne Dahl forlader toppost i Microsoft 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også