Watch Medier

Zetland napper ny redaktør fra TV 2

Redaktionschef på TV 2 siger farvel for at blive ny redaktør på mediet Zetland.

TV 2-redaktionschef Kaare Sørensen skifter til Zetland. | Foto: Andreas Haubjerg/Ritzau Scanpix

Efter godt fem og et halvt år på TV 2 som bl.a. redaktør for sociale medier, digital udviklingsredaktør og senest redaktionschef for tv2.dk stopper Kaare Sørensen på stationen.

Han bliver efter sommerferien ny redaktør på det digitale medie Zetland, oplyser han på Facebook.

"Jeg har sagt ja til noget både udfordrende og rigtig sjovt: Efter sommerferien bliver jeg ny redaktør på Zetland! Glæder mig pænt meget. Fem et halvt virkelige gode år er gået på TV 2 - og snart begynder et stort og nyt kapitel i mit liv," skriver han i opslaget.

Kaare Sørensen har tidligere været USA-korrespondent og krimireporter på Jyllands-Posten og redaktør for sociale medier på Berlingske, inden han i 2016 rykkede til TV 2. Han har desuden været formand for Cavlingkomiteen.

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs