Watch Medier

Orifarm henter kommunikationschef hos Nestlé Denmark

Medicinalvirksomheden Orifarm har ansat Martin Broberg, der i dag arbejder hos Nestlé Denmark, som ny kommunikationsdirektør. 

Foto: Orifarm / PR

Den fynske medicinalvirksomhed Orifarm har ansat Martin Broberg som ny kommunikationsdirektør. Han kommer fra en stilling som kommunikationschef i Nestlé Denmark.

Det skriver Martin Broberg på det sociale medie LinkedIn.

Af opslaget fremgår det, at Martin Broberg begynder arbejdet hos Orifarm d. 1. august, og at han blandt andet får ansvar for kommunikation og public affairs i den danske medicinalvirksomhed.  

"Mit nye job bliver internationalt, da virksomheden i dag er til stede i en række lande og har store vækstplaner i sin 2025-plan. Så I kommer til at høre meget mere fremover om strategiske opkøb, organisk vækst og meget andet," skriver Martin Broberg.

Martin Broberg har foruden Nestlé Denmark arbejdet med kommunikation i virksomheder som A. P. Møller – Mærsk, DTL, ABB, ISS og Danisco.

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs