Edtech-firma finder ny direktør hos Danske Lotteri Spil

Clio, der er specialiseret i software til undervisningsbrug, mistede sin tidligere direktør i maj. Nu har firmaet fundet afløseren, der kommer fra en stilling som direktør i Danske Lotteri Spil.
Foto: Clio/PR
Foto: Clio/PR

Clio har som ny direktør ansat Pernille Wendel Mehl, oplyser edtech-firmaet i en pressemeddelelse.

Pernille Wendel Mehl har været i Danske Lotteri Spil i syv år og har som direktør spillet en stor rolle i Danske Spils digitale transformation. Og det er netop Pernille Wendel Mehls kommercielle kompetencer og evne til at imødekomme og udnytte nye digitale muligheder, der skal i spil hos Clio.

"Clio er en super spændende virksomhed, der har formået at sætte en digital dagsorden i undervisningssektoren. Og med stærke idéer til udvikling af fremtidens læringsteknologier og missionen om, at gøre alle børn klogere i dag og i fremtiden, glæder jeg mig til at styrke denne udvikling sammen med hele holdet," siger Pernille Wendel Mehl.

Pernille Wendel Mehl har en baggrund i marketing og forretningsudvikling, hvor hun har stillinger i GN Store Nord, Schulstad Frost, Orkla Foods og BBDO bag sig.

Derudover sidder hun i bestyrelserne for Coop Danmark og Dansk Markedsføring. Men det er hendes kommercielle kompetencer, som bestyrelsesformand Jan Lund ser som attraktive for Clio.

"Clio står allerede stærkt i markedet og har opbygget en fremragende organisation, hvor Pernille vil passe perfekt ind med sin enorme digitale indsigt, lederevner og øjne for nye muligheder. Pernille er måske en af de stærkeste digitale ledere i Danmark i øjeblikket, og jeg er utroligt begejstret for det scoop, vi har lavet ved at hente hende til Clio," siger Jan Lund.

Group Online henter ny direktør fra Clio

EdTech-virksomhed skal finde ny direktør 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også