Watch Medier

Blusense Diagnostics henter ny topchef hos 2curex

Maarten Van Der Linden bliver ny adm. direktør i Blusense Diagnostics. Han kommer fra en stilling som chef for forretningsudvikling i biotekselskabet 2curex.

Foto: 2curex / PR

Det københavnske diagnostikfirma Blusense Diagnostics har ansat Maarten Van Der Linden som ny adm. direktør per 1. juli.

Det skriver Maarten Van Der Linden på det sociale medie Linkedin.

Maarten Van Der Linden kommer fra en stilling som chef for forretningsudvikling i det svensk-noterede biotekselskab 2curex.

”30. juni var min sidste dag hos 2curex. Det har været en spændende rejse at arbejde som chef for forretningsudvikling, og jeg vil gerne takke 2cureX-holdet for det gode samarbejde og den fascinerende rejse vi startede med at udvide organisationen for at skab en forskel for kræftpatienter.

Jeg er glad for at kunne annoncere, at jeg har sluttet mig til BluSense-Diagnostics per 1. juli som CEO for at blive en del af et højt motiveret hold med store udsigter for fremtiden. Jeg er meget begejstret for at starte dette nye kapitel i min karriere,” skriver Maarten Van Der Linden på Linkedin.

Mere fra Watch Medier

Tre techgiganter står for 42 pct. af annoncesalget i Danmark

Alene Facebook, Google og Linkedin tegnede sig for mere end fire ud af 10 annoncekroner, der blev omsat for inden for de danske grænser i 2020 ifølge ny rapport. Dermed har de ædt sig yderligere ind i markedet. Det understreger behovet for politisk fokus på området, lyder det fra direktør i Danske Medier Research.

Læs også