Watch Medier

Endnu en chef forlader Ekstra Bladet

I forbindelse med Henrik Qvortrups tiltrædelse som ny ansv. chefredaktør på Ekstra Bladet, stopper Ole Sloth, der har været konstitueret på posten.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Mangeårig adm. redaktør Ole Sloth bliver det tredje medlem af den nu tidligere chefredaktion på Ekstra Bladet, som forlader mediet siden foråret. Det skriver Journalisten.

Ole Sloth har været konstitueret på posten som ansv. chefredaktør, siden Pernille Holbøll gik på barsel maj og frem til ny ansv. chefredaktør Henrik Qvortrup tiltrådte 1. juli.

Det er koncernchef i JP/Politikens Hus, Stig Ørskov, der bekræfter Ole Sloths afgang over for fagbladet, hvor han forklarer, at Ekstra Bladets ledelse, Henrik Qvortrup og kommerciel direktør Signe Skarequist, har delt Ole Sloths ansvarsområder imellem sig.

Ole Sloths afgang er den seneste i rækken af udskiftninger og ændringer i Ekstra Bladets ledelse, siden nu tidligere ansv. chefredaktør Poul Madsen indledte ballet i marts. Siden Henrik Qvortrup i midten af maj blev udpeget som hans afløser, har Kristoffer Eriksen, der var chefredaktør, forladt avisen, mens Pernille Holbøll er gået på barsel.

Mere fra Watch Medier

Tre techgiganter står for 42 pct. af annoncesalget i Danmark

Alene Facebook, Google og Linkedin tegnede sig for mere end fire ud af 10 annoncekroner, der blev omsat for inden for de danske grænser i 2020 ifølge ny rapport. Dermed har de ædt sig yderligere ind i markedet. Det understreger behovet for politisk fokus på området, lyder det fra direktør i Danske Medier Research.

Læs også