Watch Medier

Siteimproves stifter skifter til bestyrelsen - ny topchef hentes hos SAP

Amerikanske Shane Paladin fra it-kæmpen SAP overtager rollen som adm. direktør i softwareselskabet Siteimprove, der har kapitalfonden Nordic Capital som hovedaktionær og Augustinus Fabrikker som co-investor.

Kapitalfonden Nordic Capital købte softwareselskabet SiteImprove i en milliardhandel i september 2020. Adm. direktør Morten Ebben og Frederik Näslund, Nordic Capitals partner. Foto: Gregers Tycho | Foto: Gregers Tycho/ERH

Morten Ebbesen, stifter af softwarevirksomheden Siteimprove, forlader nu den daglige drift for at træde ind i bestyrelsen.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet, der siden sidste efterår har haft Nordic Capital som majoritetsejer og Augustinus Fabrikker som co-investor.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Tre techgiganter står for 42 pct. af annoncesalget i Danmark

Alene Facebook, Google og Linkedin tegnede sig for mere end fire ud af 10 annoncekroner, der blev omsat for inden for de danske grænser i 2020 ifølge ny rapport. Dermed har de ædt sig yderligere ind i markedet. Det understreger behovet for politisk fokus på området, lyder det fra direktør i Danske Medier Research.

Læs også

Relaterede