Watch Medier

Kraftvaerk får ny kommerciel direktør

Kraftvaerk har ansat Andreas Straarup som ny kommerciel direktør. Han kommer fra en lignende stilling i Monstar Lab Group, hvor han siden 2019 har været ansvarlig for at udvikle og implementere virksomhedens kommercielle strategi.

Andreas Skraarup, ny kommerciel direktør i Kraftvaerk. | Foto: PR: Kraftvaerk

It-udviklingshuset Kraftvaerk har ansat en ny kommerciel direktør, som skal understøtte virksomhedens rejse mod at blive en af de førende digitale konsulentvirksomheder i Norden.

Andreas Straarup, der er den nye indehaver af titlen, skal primært fokusere på udvikling og implementering af kommerciel strategi med services og at bringe virksomheden endnu tættere på kunderne.

Han kommer fra en lignende stilling i Monstar Lab Group, hvor hans ansvar var transformation og integration af virksomhedens brands. Derudover var han ansvarlig for at udvikle og implementere virksomhedens globale kommercielle strategi.

Før han kom til Monstar Lab Group, var Straarup kommerciel direktær i Nodes. Desuden er han medstifter af Presidents Institute, en eksklusiv netværksgruppe for executives på tværs af Europa.

 

Mere fra Watch Medier

Tre techgiganter står for 42 pct. af annoncesalget i Danmark

Alene Facebook, Google og Linkedin tegnede sig for mere end fire ud af 10 annoncekroner, der blev omsat for inden for de danske grænser i 2020 ifølge ny rapport. Dermed har de ædt sig yderligere ind i markedet. Det understreger behovet for politisk fokus på området, lyder det fra direktør i Danske Medier Research.

Læs også