Kraftvaerk får ny kommerciel direktør

Kraftvaerk har ansat Andreas Straarup som ny kommerciel direktør. Han kommer fra en lignende stilling i Monstar Lab Group, hvor han siden 2019 har været ansvarlig for at udvikle og implementere virksomhedens kommercielle strategi.
Andreas Skraarup, ny kommerciel direktør i Kraftvaerk. | Foto: PR: Kraftvaerk
Andreas Skraarup, ny kommerciel direktør i Kraftvaerk. | Foto: PR: Kraftvaerk

It-udviklingshuset Kraftvaerk har ansat en ny kommerciel direktør, som skal understøtte virksomhedens rejse mod at blive en af de førende digitale konsulentvirksomheder i Norden.

Andreas Straarup, der er den nye indehaver af titlen, skal primært fokusere på udvikling og implementering af kommerciel strategi med services og at bringe virksomheden endnu tættere på kunderne.

Han kommer fra en lignende stilling i Monstar Lab Group, hvor hans ansvar var transformation og integration af virksomhedens brands. Derudover var han ansvarlig for at udvikle og implementere virksomhedens globale kommercielle strategi.

Før han kom til Monstar Lab Group, var Straarup kommerciel direktær i Nodes. Desuden er han medstifter af Presidents Institute, en eksklusiv netværksgruppe for executives på tværs af Europa.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også