Watch Medier

A. Enggaard mander op på byudvikling

To nye byudviklere er tiltrådt i A. Enggaard per 1. august. Entreprenørvirksomheden varslede tidligere i år, at flere ansættelser var på vej.

Henning Winther og Maya Arffmann er nye ansigter i A. Enggaard. | Foto: PR / A. Enggaard

Den nordjyske entreprenørvirksomhed A. Enggaard henter to nye ansigter til sit voksende bystrategiske team. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om Henning Winther, 49, der er tiltrådt som byudvikler per 1. august. Han kommer fra en stilling som udviklingskonsulent i den almene boligforening Østjysk Bolig. Han har tidligere arbejdet i rådgivningsvirksomheden Byrumklang og den almene boligadministrator Domea.

Derudover er Maya Arffmann, 39, også tiltrådt som byudvikler per 1. august. Hun kommer fra en stilling som projektudviklingschef i FB Gruppen. Hun har tidligere arbejdet i byudviklingsselskabet Nærheden og rådgivningsvirksomheden Pluss Leadership.

A. Enggaard ansatte i maj den 47-årige Katinka Hauxner som byudviklingschef. I den forbindelse varslede adm. direktør Asger Enggaard flere ansættelser.

"Katinka Hauxner skal dels styrke det strategiske lag i vores interne bylivsafdeling, der meget snart skal tilføres endnu flere medarbejdere," udtalte Asger Enggaard i den forbindelse.

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs