Watch Medier

A. Enggaard mander op på byudvikling

To nye byudviklere er tiltrådt i A. Enggaard per 1. august. Entreprenørvirksomheden varslede tidligere i år, at flere ansættelser var på vej.

Henning Winther og Maya Arffmann er nye ansigter i A. Enggaard. | Foto: PR / A. Enggaard

Den nordjyske entreprenørvirksomhed A. Enggaard henter to nye ansigter til sit voksende bystrategiske team. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om Henning Winther, 49, der er tiltrådt som byudvikler per 1. august. Han kommer fra en stilling som udviklingskonsulent i den almene boligforening Østjysk Bolig. Han har tidligere arbejdet i rådgivningsvirksomheden Byrumklang og den almene boligadministrator Domea.

Derudover er Maya Arffmann, 39, også tiltrådt som byudvikler per 1. august. Hun kommer fra en stilling som projektudviklingschef i FB Gruppen. Hun har tidligere arbejdet i byudviklingsselskabet Nærheden og rådgivningsvirksomheden Pluss Leadership.

A. Enggaard ansatte i maj den 47-årige Katinka Hauxner som byudviklingschef. I den forbindelse varslede adm. direktør Asger Enggaard flere ansættelser.

"Katinka Hauxner skal dels styrke det strategiske lag i vores interne bylivsafdeling, der meget snart skal tilføres endnu flere medarbejdere," udtalte Asger Enggaard i den forbindelse.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs