Stor brugsforening skal have ny direktør

En af Danmarks største selvstændige brugsforeninger starter rekruttering af ny direktør, efter at Torben Andreassen har valgt at stoppe.
En af de største selvstændige brugsforneinger søger ny frontfigur. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH
En af de største selvstændige brugsforneinger søger ny frontfigur. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Brugsforeningen Tryg skal på jagt efter en ny direktør, da den nuværende mand i stolen, Torben Andreassen har valgt at stoppe i jobbet 31. marts 2022.

Det skriver Coop i en pressemeddelse.

Brugsforeningen Tryg driver butikkerne Kvickly Ry, Superbrugsen Ry, Superbrugsen Kolt, tre OK-tankanlæg og online-forretningen Osuma. For knap et år siden fusionerede brugsforeningen med Virklund Brugsforening og dermed blev Daglibrugsen Virklund også en del af foreningen.

"Jeg vil gerne nå at prøve noget andet i mit arbejdsliv, selv om jeg er meget glad for jobbet. Og så skal det snart være. Med Tryg i absolut topform, synes jeg ikke, at tidspunktet kan være bedre," siger Torben Andreassen, der takker af efter 22 år.

Under hans ledelse har Tryg udviklet sig til at være en af Danmarks største selvstændige brugsforeninger, og omsætningen er seksdoblet til nu at lyde på 358 mio. kr. med en egenkapital, der er vokset fra 13 til knap 92 mio. kr.

"Det er et stort tab for Brugsforeningen. Med initiativ, vovemod, kløgt og køligt overblik har Torben sammen med medarbejderne skabt, Danmarks bedste brugsforening. Men det er også et stort tab for byen. For Torben har været en ildsjæl og én dynamo, der med talrige initiativer har støttet livet i byen meget markant," siger Carsten Bank-Mikkelsen, der er bestyrelsesformand for Brugsforeningen Tryg.

Målet er at finde Torben Andreassens afløser inden årets udgang.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også