Økonomidirektør skifter advokathus ud med entreprenørkoncern

Pihl-koncernen ansætter i kølvandet på en omstrukturering Charlotte Dreyer fra advokatfirmaet Gorrissen Federspiel som ny økonomidirektør. Ifølge ledelsen skal hun være med til at løfte byggekoncernen "til næste niveau."
Charlotte Dreyer er 45 år og kommer til Pihl Holdings fra en tilsvarende post i advokathuset Gorrissen Federspiel. | Foto: PR
Charlotte Dreyer er 45 år og kommer til Pihl Holdings fra en tilsvarende post i advokathuset Gorrissen Federspiel. | Foto: PR

Fra og med september skifter 45-årige Charlotte Dreyer advokathuset Gorrissen Federspiel ud med ledelsesgangene hos Pihl Holdings, hvor hun bliver økonomidirektør (CFO). Det skriver Pihl-koncernen i en pressemeddelelse.

Charlotte Dreyer kommer fra en tilsvarende stilling og får hos Pihl Holdings ansvaret for selskabets økonomifunktion, administration samt it og skal desuden være med til at udstikke kursen for forretnings- og strategiudvikling.

Hun har tidligere arbejdet 12 år i den Novo Nordisk-ejede ingeniørvirksomhed NNE, og ifølge Pihl-formand Jesper Koefoed har man trods "flere stærke kandidater" til stillingen valgt Charlotte Dreyer, "fordi hun har det rette miks af faglige og menneskelige kompetencer."

"Charlotte Dreyer er vores næste vigtige spiller på holdet og vil medvirke til at løfte koncernen som helhed samt udvikle os markant inden for økonomi/administration, strategi og digitalisering," siger Jesper Koefoed i meddelelsen.

Pihl skal løftes til næste niveau

Charlotte Dreyer selv lægger afgørende vægt på "at være en del af en virksomhed, som vil være på forkant med udviklingen – uanset om den beskæftiger sig med pharma, teknologi eller byggeri."

"En sammenhængende vision for virksomheden er afgørende for succes, og jeg ser frem til at bidrage til at løfte koncernens klare visioner om at være én af Danmarks førende entreprenørkoncerner," lyder det fra Charlotte Dreyer.

Tilbage i marts godkendte myndighederne en ny koncernstruktur, der betyder, at det nyetablerede selskab Pihl Holdings i dag har fuldt ejerskab over datterselskaberne Pihl & Søn, LM Byg og BNS. Charlotte Dreyer træder med udnævnelsen ind i de to sidstnævnte selskabers bestyrelse.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også