Watch Medier

Norlys henter ny teknikdirektør med erfaring fra TDC og Commendo

Ny direktør for teknik & infrastruktur i tele- og energikoncernen Norlys kommer med solid erfaring fra topposter i TDC og cloud-selskabet Commendo.

Gert Rieder, direktør for teknik og infrastruktur i Norlys | Foto: PR

Gert Rieder bliver ny direktør for teknik og infrastruktur i tele- og energikoncernen Norlys.

Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Gert Rieder kommer fra en stilling som account manager i Complycloud, men har også siddet på topposter i TDC, hvor han var underdirektør, og fra cloud-selskabet Commendo, hvor han var administrerende direktør.

"Jeg ser meget frem til at blive en del af Norlys-koncernen og stå i spidsen for teknik og infrastruktur i Norlys Digital. Her er mange spændende opgaver at tage hul på sammen med et dedikeret team af dygtige medarbejdere," lyder det fra Gert Rieder i pressemeddelelsen.

Gert Rieder har desuden erfaring fra Nrgi og teleselskaber i Schweiz og Mellemøsten.

"At blive en del af ledelsen i så stærk en koncern og få muligheden for at deltage i dens vækstrejse de næste mange år, ser jeg som et kæmpe privilegium," udtaler Gert Rieder.

 

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs