Watch Medier

Fødevareministeriet får tre ny chefer efter oprydning

Hanne Lund-Christensen, Pernille Østergaard og Ane Sofie Hansen er tre nye navne, som medarbejderne i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri skal lære at kende, efter de er blevet ansat som led i en oprydningsplan iværksat af fødevareminister Rasmus Prehn.

Foto: PR/Moderniseringsstyrelsen

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har ansat tre nye chefer. Det sker som led i den plan, som Rasmus Prehn satte i værk, kort tid efter han overtog embedet som fødevareminister.

Det skriver Altinget på baggrund af oplysninger fra ministeriet.

Det bliver Hanne Lund-Christensen, der overtager stillingen som ny afdelingschef i Fødevareministeriet fra 1. november, mens Pernille Østergaard 1. september er startet som kvalitetschef i ministeriet. De har været ansat hos hhv. Økonomistyrelsen og Rigsadvokaten.

Ministeriet har ansat Ane Sofie Hansen som ny koncerntilsynschef, der skal stå i front for den nye tilsynsenhed i Fødevareministeriets departement. Hun har tidligere været afdelingschef i Rigspolitiet.

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs