Watch Medier

MT Højgaard Projektudvikling henter direktør

AKF-koncernen mister projektudviklingschef Bo Weibull, der er tiltrådt som projektudviklingsdirektør hos MT Højgaard Projektudvikling. Han har tidligere i sin karriere været projektudvikler hos MT Højgaard.

Foto: PR

Bo Weibull har sagt farvel til AKF-koncernen, hvor han siden 2018 har været projektudviklingschef. Han er i stedet tiltrådt som ny projektudviklingsdirektør hos MT Højgaard Projektudvikling.

Det skriver han på Linkedin.

Bo Weibull vender dermed tilbage til MT Højgaard-koncernen, hvor han ifølge sin Linkedin-profil startede sin karriere i 2004, og hvor han fra 2007 til 2011 arbejdede som projektudvikler.

"Det er dejligt at mærke, hvordan det syder og bobler af optimisme hos MT Højgaard. MT Højgaard Projektudvikling er gået fra af være en afdeling i det store MTH til nu sit eget datterselskab," skriver Bo Weibull på Linkedin.

"Sammen med de andre selskaber under MTH Holding-paraplyen arbejdes der kraftigt for at udnytte alle musklerne, således at viden, erfaring og teknologi presser i samme retning. Det bliver godt det her," skriver han endvidere.

 

Mere fra Watch Medier

Jyske Bank skruer op for rentesatser

I modsætning til Nykredit fastholder landets tredjestørste bank, Jyske Bank, en rente på 0 pct. på almindelige lønkonti. Men renten hæves på udlån og på en stribe opsparingsprodukter.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs